Alla inlägg den 14 maj 2013

Av evilstone - 14 maj 2013 21:53

Var ska jag börja, var ska jag börja?


Har fått konstig huvudvärk, haft det nu dom senaste dagarna typ migrän+spänningshuvudvärk. Fetnice.. Eller inte. Så har tagit powernaps minst en gång om dagen. Inte okej! Idag sov jag lite extra länge, så jag kan va uppe extra länge. Går på 2 nattpass imorgon kväll. Sen ska vi på möte på torsdag morgon med. Uuh, men det ska nock gå det med :)


Var nere innan ikväll och handlade litta snask att mumsa på på nätterna. Ville haft jordgubbar men dom va slut :/ så blev vindruvor, plommontomater och kinapuffar, haha liiite onyttigt får man ha ;) har ju lyckats komma i ETT par av 3 av mina nya brallor som dessutom blivit förstora, så det är jag allt värd :D


Funderar också fram och tillbaka på om jag ska köpa mig en investering eller om jag ska ge fan i det? Mycket pengar.. Isf går skattepengarna till det och inte till en tur till ullared :P Hmm hmm HMM! Grejen är ju att den kommer ju betala sig själv, flera gånger om. MEN, kommer jag orka? Kommer jag tröttna efter ett tag? MEN, jag kan också tjäna pengar på det ;) Såååå, WHAT TO DOOOO :P Det kan också bli både en tur till ullared OCH den här.. MEN, så e man ju litta snål med xD Och fastän det är askul att shoppa känns det lite onödigt eftersom jag tänkt tappa typ 15 kg/2-3 klädstorlekar till. Äsch, vi får SE vad som händer, jag kanske skiter i båda å gör nåt heeelt annat :)



Ovido - Quiz & Flashcards