Alla inlägg den 18 juni 2014

Av evilstone - 18 juni 2014 21:23

Oh maj gaaaadd va fint det är med alla blommor och växter jag pysslat med! Har satt sallad, lila, gula, vita o orangea morötter, svarta och röda rädisor. Och sen har jag ju tomater och paprika! Fasen vad jag är driftig ;)
Köpte även mig en busktomat igår, för en SÅN hade ja ju inte xD iallefall gick damen iväg å kom med en pinne till mig å sa " denna får du med så du kan smiska den, den behöver det" JAG gick sönder inom mej för att inte gapskratta hon i huvet å säga vad jag tänkte! Haha, jag tänkte direkt, var det en man jag köpte? :p eller så ser jag väl bara allmänt elak ut ;) nåja, jag har smiskat skiten ur den där busktomaten kan ni tro. Å bara för ja tyckte de e roligt tog ja alla mina egna tomat å paprika plantor också, såklart ;)

Fick syrran te å färga håret på mej igår. Jävla pissfärger ja haft som bara ramlar av å blir roströdäckelpäckelfult! Så nu har jag så gott som min egen hårfärg, såklart med röd nyans när solen skiner, men det är grannt. SATANS grannt iaf. Å ja e sketa snygg, så vet ni det :)

Idag kände jag bara för å pyssla om mej själv. Så det blev hemma-spa för hela slanten. Saknar dock badkar! Men man kan ju inte få allt ;) nu e jag iaf härligt solbränd, ny hårfärg, len som en barnrumpa och förjävla grann helt enkelt! Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards