Alla inlägg den 30 juni 2013

Av evilstone - 30 juni 2013 16:55

Jag är ingen leksak man leker med ibland. Jag är den finaste och bästa i hela sortimentet. Den man beundrar från första blick. Aldrig slutar leka med, den man har seperationsångest från. Man måste spela för att vinna och jag är fanimig högsta miljonvinsten på lotto! Jag förföljer dig dag som natt, fastetsad i ditt minne.

Är det inte så, då är det inte mig du vill ha!

Jävlar vad jag kan va poetisk ibland. Eller ärlig? Välj själv ;)

Nu ska jag fasen i det köra å handla å göra mig redo för jobbet!

Av evilstone - 30 juni 2013 15:47

What a day and night igår alltså! Haha. Priceless. Det började spåra redan på jobbet. Vet inte vem som var tröttast, jag eller Fredrik haha. Fnitter, kaffe å sen skenade det. Bland annat Snoppsnack, å förslag till nya användningsområde av vissa varor. Kreativiteten flödade som sagt. Sen skulle han hem å sätta käringen. Wonder whyyyy haha xD

Sen åkte jag hem å piffade till mig å drog tillbeverlyhills! Där får man kärlek, omtanke, humor, mys, lusingar och skrika röööööv! Får man det inte där man bör så skaffar man det man behöver helt enkelt :)

Var hemma seeeent. Det var lite planerat då ja går på 3 nätter nu :) fick köra upp om kyrkan å tvätta munnen å duscha pålle först haha xD

Sen kom chef nr3 med jordgubbar och strålande humör alldeles lagom till jag gått upp :) fasen vad bra jag har det!

Å jag är FETT nervös för nästa vecka.. haha men charmig å awesome som bara jag kan va så ska det NOCK inte va några bekymmer :)



Det är det lilla som gör det <3

Ovido - Quiz & Flashcards