Alla inlägg den 20 februari 2014

Av evilstone - 20 februari 2014 23:56

Jag beslutade mig för en stund sen att ta min vovve och gå en lång promenad! Så jag rotade fram min gamla mp3 spelare! Härlig musik man lyssnade på för typ 7 år sen :P Lite variation och perfekt rensaskallenmusik :D


Blev en runda på 4-5 km! Riktigt skönt, dock blev det i ordentlig powerwalkartakt då jag inte lyckats få min hund att gå fint. Men, ju fortare man går, ju fortare kommer man hem och desto mer bränner man xD haha man MÅSTE lära sig se det positiva! Och det har jag börjat bli vass på..


Nu sitter jag med tända ljus. Helt slut. Gissa om jag ska sova länge imorgon?! Sätter mobilen på flygplansläge ;) Förjävla bra uppfinning om jag får säga det haha! Jag är ledig 2 dagar. Sen jobbar jag 2 dagar. Sen är jag ledig 4! Å då ska jag ha kul! 


Ah, jag hatar müssli, men såg en reklamskylt med just müssli, å den såg såå god ut! Med nötter i. Kostade en tjuga bara så va tvungen! Annars äter väl fåglarna det.. Men fatta GOTT det var! Hasselnötter, torkade frukter och nåt annat krispigt. Å jag vet inte varför, men har vart SÅ sugen på solroskärnor! Så det köpte jag också! haha, har aldrig ens ätit det, mer än en gång på gymnasiet, jag och Sara satt och åt på en lektion :P Så, när jag kom hem från jobbet blev det lite yoggi, tarmgrus i ena hörnet och müssli med solroskärnor på resten. FAAAN vad gott! och säkert nyttigt. Bättre än att inte äta nåt alls iaf :)


Måste även berömma lillasyster som gjorde plommonspäckad karré med brunsås å päror till middag idag! FY FAN vad gott det var! Hade icke kunnat göra det bättre själv :) MEN, imorgon ska jag göra dansk fläsketeg! MUMSelifackingMUMS!

Ovido - Quiz & Flashcards