Alla inlägg den 28 februari 2014

Av evilstone - 28 februari 2014 14:12

Hade en fruktansvärd mardröm. Första gången någonsin jag även gråtit som ett barn när jag ringde mamma och berättade om den. Jag kommer inte berätta om drömmen för den gör mig knäckt, illamående och ledsen. Men den handlade om min hund, Enzo.

Jag bara måste få skriva av mig. Ni får kalla mig töntig hur mycket ni vill. Men Enzo är det bästa som hänt mig, ungefär som att ni fått barn! Så kan jag nog föreställa mig liknelsen. Inte alla vet varför. Men kan säga att han är mitt bästa impulsköp EVER. Det var menat att det skulle va han och jag. Med tanke på omständigheterna i mitt liv just då.Där var räddaren i nöden. Jag skulle inte ha hund. Jag kunde inte, aldrig haft valp, bara omplaceringar. Men jag följde med en vän å kikade på valparna en dag jag var ledig från jobb. Och genast jag steg in möttes våra blickar. Alla hans syskon såg ut som rottweilrar. Enzo var svart. Alla var helt vilda och påflugna. Enzo låg och stirrade på mig i en hörna. Eller ja, Knut som han faktiskt hette då xD vi satte oss och drack kaffe. Mannen i huset gick och hämtade Enzo och la han i min famn. Han tittade mig djupt i ögonen och gosade sig till rätta. Sen somnade han och snarkade som en gris. DÄR var jag fast. Där kände jag att det var min hund! Men jag skulle inte ha nån.. han ville inte lämna mig. Å jag kände mig "trasig" när jag åkte därifrån. Han blev såklart min. Och i grevens tid. Allt som hände i mitt liv då hade jag inte klarat utan honom. Han är inte vilken hund som helst! Han tar hand om mig när jag är sjuk. Han skyddar mig. Bara tanken på att något skulle hända honom, efter allt vi gått igenom gör mig illamående. Å jag säger bara, accepterar du inte min hund förlorar du mig också. Enzo är ljuset i mitt liv och har gjort mig till den jag är idag. So what att han inte kan gå i koppel? Det är mitt fel och jag jobbar på det. Han skäller så fort han hör eller ser nåt och slutar inte. Det är också mitt fel, jag har tränat han lite för väl. Barn är det läskigaste som finns, om han själv får säga det. Men, det går att rätta till. Han är min bästa vän. Ingen ska ta det ifrån mig. Kalla mig tönt, men när ni upplevt samma band till ert djur kommer ni förstå. Hade ni gått i mina skor hade ni förstått.
Ibland skämmer jag bort han med en tur till mc donalds. Nuggets å cola till mig och 3 cheeseburgare till honom <3 sen skäller han ut tjejen i luckan som typ betyder " skynda, ja e hungrig, och ingen mat som legat förlänge tack!" Han vet när jag är nere. Då lägger han tassarna på mina axlar och kramar mig! Ger mig en puss på näsan och lägger sin kind mot min.

Nåja. Jag känner att jag gett min dröm en käftsmäll. Även om den inte betyder nåt negativt så vill jag aldrig någonsin drömma så igen. Det är första drömmen jag kan komma ihåg som gjort mig så ledsen att jag knappt kan prata.

Kärlek och respekt till alla, punkt och slut <3

Ovido - Quiz & Flashcards