Alla inlägg den 1 september 2014

Av evilstone - 1 september 2014 23:49

Bläää vad jag är övertrött! Har vart vaken 36h nu. Med avbrott för 1h på köksgolvet och knappt 1h i lastbilen. Hade visst snarkat så det vibrera i hela hytten xD jooo tjena, jag snarkar inte alls när jag är trött! ;) vaknade däremot till nårra gånger av att det gjorde ont i nacken. Konstigt om man böjer den på fel håll xD ja, så jag har ju haft chanser å sova eftersom jag åkt mellan 03-18 men hallå, sjysst sällskap lixom! Enda anledningen att ja slockna påväg hem var för att av nån jävla anledning vet jag inga fler som är bättre på å trada i mobilen än lastbilschaufförer! ZzZzZz haha! Blev iaf småland runt å jag har märkt revir lite här å var ;)

När ja kom hem var jag sååå slut! Men vågade inte vila, för då hade jag missat PH å BB! Så efter maten la jag mej på golvet i köket å mös med min bäbis, sen minns jag inget mer än att jag undrar vafan jag gör på köksgolvet å får panik över klockan haha! Lugnt, sovit 1h å 30 min till BB börja, puuh. Men allvarligt! Å nu kan jag fan inte sova :p SUCK.

Har asont i mina höfter! WHYYY?! Knäna ska vi inte tala om :/ känner mej som 70 när jag vaggar fram kvidandes!

Btw, trots allt idag så har jag inte avvikit från min plan! Har dock velat köpa redbull å choklad ett par gånger, men inte för jag var sugen. Där märker man vilka vanor man lagt till kroppen! Givetvis köpte jag inte :) jag nöjde mej med kaffet å baconostsnaxen :D

Chai te å en rök däremot blir det nu, sen upp i bingen å kolla litta gamla tv program till man somnar, puss!

Ovido - Quiz & Flashcards